În urma unui accident de pe autostrada, în Zona Industrială Vest, care s-a petrecut în urmă cu mai bine de un an, parapeții metalici au fost distruși în totalitate, iar segmenții de beton, grei de câteva tone fiecare, aflați între sensurile de mers, au fost mutați din loc.

În accident a fost implicat un camion încărcat cu legume care s-a răsturnat și astfel, mai multe componente de pe autostradă au fost afectate.

De atunci a trecut mai bine de un an, accidentul fiind unul care s-a întâmplat în luna februarie a anului 2018, iar astăzi, parapeții de pe autostradă au rămas așa cum au fost următoarea zi după accident.

De atâta timp nimeni nu se sesizează să rezolve problema, un segment de autostradă de aproximativ 50 de metri fiind nesecurizat, iar, în cazul unui accident, nimic nu o să poată să oprească mașinile să nu treacă pe celălalt sens de mers.

Oamenii au început să își arate îngrijorarea pe rețelele de socializare pentru că nu se simt în siguranță să nu aibă nici un fel de protecție și nici un fel de despărțitore între cele două sensuri de mers, chiar dacă aceea este o porțiune cu limită de viteză.

În momentul de față, oamenii așteaptă încă să se rezolve problema parapeților, lucru care nu pare să se întâmple, totuși, în viitorul apropiat cum nu s-a întâmplat în decursul a mai bine de un an.

 

Recomandările redacției