La meciurile următoare UTA și FCC Baschet UAV Arad vor avea în tribune doar spectatori vaccinați sau trecuți prin boală

0
410

Guvernul a anunțat astăzi noi restricții care vor intra în vigoare începând din 3 octombrie, restricții impuse în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de COVID înregistrate în România. Printre aceste restricții se regăsesc și unele care vizează participarea publicului la evenimentele sportive.

Astfel, în localitățile unde incidența depășește 6 la mia de locuitori, competițiile sportive se vor putea desfășura cu participarea exclusivă a celor vaccinați sau trecuți prin boală însă fără a depăși 50% din capacitatea stadionului sau a sălii, cu asigurarea distanței de un metru între spectatori și purtarea măștii de protecție.

Cum incidența în municipiul Arad a crescut semnificativ de la o zi la alta, astăzi înregistrându-se o valoare de 5,82 este aproape sigur că începând chiar de mâine Aradul va depăși bariera celor 6 la mie și este foarte puțin probabil să scadă până la următoarele meciuri de acasă ale echipelor arădene care suscită cel mai mult interes din partea publicului.

UTA va evolua pe teren propriu peste două săptămâni, în compania echipei FC U. Craiova 1948 în timp ce FCC Baschet UAV Arad va evolua acasă tot în acel weekend, mai precis pe 16 octombrie întâlnind pe Sirius Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.