La Mulţi Ani, Minune Blondă!

0
165

monicaCea mai titrată baschetbalistă arădeană în activitate a schimbat ieri, „prefixul”, împlinind frumoasa vârstă de 40 de ani, prilej cu care îi urăm şi noi un sincer „La Mulţi Ani!”, multă sănătate şi împliniri pe toate planurile!
Un simbol al baschetului arădean şi românesc, o jucătoare model pentru generaţiile tinere, un exemplu grăitor al performanţei adevărate – aşa ar putea fi caracterizată pe scurt Monica Brosovszky: 270 de selecţii la echipa naţională, două turnee finale de Campionat European, 7 titluri de campioană a României, dintre care 4 cu Aradul, 6 Cupe ale României, dublă câştigătoare a Ligii Europei Centrale cu Univ.Goldiş ICIM, maestră a sportului din 2005, dar şi baschetbalista deceniului în România, în perioada 2000-2010.
Sunt doar câteva din reperele unei cariere impresionante, iar povestea continuă, Moni având ocazia de a bifa în acest sezon alte performanţe, alături de echipa Aradului. „Puştoaica”, așa cum este alintată, îşi doreşte reeeditarea rezultatelor de acum două sezoane, când Univ.Goldiş ICIM se impunea pe toate trei fronturile: campionat, Cupa României şi Liga Europei Centrale. Ar fi, alături de fiul ei, Alex, care îi luminează viaţa, cel mai frumos cadou la împlinirea a 40 de primăveri. Iar pentru noi, arădenii, cadoul cel mai frumos este că Moni Brosovszky încă ne încântă cu talentul şi devotamentul său.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.