falsPoliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană care a în­cercat să treacă fraudulos frontiera de stat, folosindu-se de documentele unei alte persoane.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat, duminică, pentru a ieşi din ţară ca pasageră într-un autoturism marca BMW înmatriculat în România şi care avea ca destinaţie Italia, o persoană de sex feminin care s-a legitimat cu o carte de identitate românească. Cu ocazia controlului documentelor, poli­ţiştii de frontieră au constatat deosebiri fizionomice între persoana care a  prezentat cartea de identitate şi fotografia de pe do­cument, motiv pentru care aceas­ta a fost condusă la sediul sectorului pentru cercetări. În urma verificărilor specifice s-a stabilit că este vorba de Mirela T., în vârstă de 30 de ani, din judeţul Brăila, care intenţiona să ajungă ilegal în Italia. Aceasta a declarat că documentul de identitate pre­zentat aparţine de fapt mamei sale şi că la plecarea de acasă l-a luat din greşeală, în locul propriei cărţi de identitate.
Poliţiştii de frontieră i-au întrerupt persoanei în cauză călătoria şi au demarat cercetarea sa pentru comiterea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Recomandările redacției