Păulișana Păuliș a debutat cu o victorie în noul sezon de Liga a IV-a, 3-2 pe terenul celor de la Șimand, iar printre marcatori s-a numărat și Adrian Perenyi. Atacantul a împlinit recent 15 ani și este una dintre piesele de bază ale lui Norbi Jozsa, la Viitorul 2003, în timp ce Dinu Maghici îl pregătește la Păulișana Păuliș.
„Mă simt foarte bine că am reușit să marchez acest gol, mai ales că a fost și o execuție frumoasă, cu stângul, din întoarcere, direct în vinclu. Mă înțeleg foarte bine cu domnul Maghici și cred că echipa poate termina pe locul 3 sau 4 dacă jucăm cum am făcut-o în primul meci” au fost cuvintele lui talentatului fotbalist după reușita de sâmbătă.
Perenyi este unul dintre jucătorii aduși la Păuliș de la Viitorul 2003, alături de Goldiș, Țurcanu, Todoran și Munteanu. Fiind plecat cu o grupă mai mică de la Viitorul în Austria, Dinu Maghici nu a văzut pe viu prestația tinerilor săi elevi, dar în deplasarea din intermediară, de la Ineu, o va conduce pe Păulișana de pe bancă.
Adrian dorește să-i calce pe urme tatălui său, Szabolcs Perenyi, care a îmbrăcat tricoul celor de la Dinamo București în anii 2000.

Recomandările redacției