tigari gasite copyPoliţiștii de la Investigarea Fraudelor arădeni au descins, ieri dimineață, la locuinţa unor traficanți de țigări din orașul Pecica. În urma percheziției, poliţistii au găsit 220.000 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci. Ţigările au fost găsite de către poliţişti, în locuinţa familiei, dar şi ascunse, în locuri special amenajate, într-un autovehicul marca Fiat Ducato. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 100.000 de lei, a fost reţinută în vederea confiscării. De asemenea, polițiștii au reţinut doi dintre membrii familiei la care s-au găsit ţigările, este vorba de doi bărbaţi (tată și fiu), în vârstă de 53, respectiv 31 de ani, o altă persoană fiind cerce­tată în stare de libertate.
„Cei doi bărbaţi sunt prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare pre­ven­tivă sub aspectul să­vâr­şirii in­fracţiunilor de contra­bandă cu țigări şi deţinere în afara antrepozitului fiscal, de produse accizabile. Poliţiştii au indisponibilizat, în vederea continuării cercetărilor şi autovehiculul marca Fiat Ducato, în valoare de 40.000 de lei”, spune comisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Arad.
Aceasta mai afirmă că cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate.
Claudia Untaru Crețu

Recomandările redacției