anthony_hopkinsEste un adevărat domn, vorbeşte foarte rar despre sine, dar iată, a făcut o excepţie şi şi-a amintit de tinereţea sa zbuciumată, pe care acum o priveşte cu un ochi critic.

Sir Anthony Hopkins recunoaşte acum, la 75 de ani, că a existat o perioadă în care succesul l-a schimbat în rău. S-a întâmplat când a simţit primii fiori ai gloriei, atât în cinematografie, cât şi în televiziune. „Aceste prime succese mi s-au urcat la cap. Am devenit repede un adevărat monstru de aroganţă, odios şi insuportabil”, a recunoscut marele actor.

El a subliniat şi că decizia de a spune adio alcoolului i-a salvat viaţa. „Pe vremea aceea, beam enorm. Mă purtam foarte urât. Când eşti tânăr, crezi că îţi poţi permite orice, fără a suporta consecinţele. Ce amăgire!”. Însă, în dimineaţa zilei de 29 decembrie 1975, Hopkins s-a trezit la realitate. „Am decis să renunţ la băutură, ceea ce mi-a salvat viaţa”, consideră starul recompensat cu Oscar pentru rolul de neuitat din „Tăcerea mieilor”.

După aceea, a avut o viaţă „incredibilă”, crede starul galez, chiar dacă are un regret: acela de a nu fi fost un tată atât de bun pe cât şi-ar fi dorit pentru fiica sa, actriţa şi compozitoarea Abigail Hopkins. Dar nimic nu este perfect pe lumea asta.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției