Într-o vreme ca aceasta, când pandemia lovește crunt în orice colț al vieții noastre, trebuie să ai o doză mare de îndrăzneală și una și mai mare de pasiune, pentru a avea curajul să pornești un business, de la zero, mai ales în domeniul HORECA.

Acesta este cazul a doi parteneri, care datorită prieteniei strânse și pasiunii pentru mâncare și arădeni, au pus pe picioare un restaurant, și au făcut-o „într-un mare fel”!

Este vorba despre Patrizio și Aurelian, care au lansat în Arad, la mijlocul lunii ianuarie, o locație cu un concept unic.

„La Piazzetta” este un restaurant cu o atmosferă aparte, cu un ton rustic și un aer relaxant, confortabil.

De ce concept unic? Pentru că „La Piazzetta” se focalizează pe două dintre cele mai căutate cerințe ale arădenilor: o pizza ca la originile ei și un platou de 1/2 kg, cu produse și cărnuri de calitate superioară, care este și foarte rentabil pentru buzunarul oricărui arădean.

Desigur, nu se oprește totul aici, felurile principale, salatele, deserturile, precum și meniul zilei sunt „de vis”! Cel puțin așa spun clienții care trec pragul restaurantului.

Un tânăr client care tocmai iși terminase pizza comandată a ținut să ne mărturisească faptul că, el stând în Italia timp de aproape 10 ani, a devenit foarte pretențios când vine vorba de pizza preparată în România, iar „La Piazzetta” este de acum localul la care va apela când vrea să mânânce o pizza exact ca pe meleagurile mediteraneene.

Acest fapt este datorat rețetelor tipice italienești, ingredientelor de import, din Italia și unuia dintre cei doi asociați, care are o experiență vastă ca și pizzer și un prestigios curs în acest domeniu, efectuat recent, chiar din Napoli, unde se prepară cea mai bună pizza.

De la tradiționala pizza, preparată într-adevăr ca la ea acasă, trecem la tradițional românesc, unde regăsim specialitățile bucătarului, care ne transpune prin preparatele lui în diverse zone ale țării, de la Jina, prin rețeta de pastramă, la Moldova, cu un balmuș delicios.

„Știam că plecăm pe un drum greu, într-o perioadă grea, un domeniu greu și o lună grea. Am ales să deschidem în ianuarie, într-o locație nouă, nefolosită de 6 ani și în perioada pandemică. Noi spunem să suntem Kamicaze, am ales să deschidem într-un domeniu bombardat, dar pasiunea noastră pentru mâncare și arădeni ne-a ajutat să ne asumăm acest lucru”, ne-a explicat unul dintre asociați.

Dacă ești din Arad și nu știi exact unde să mănânci, te asigurăm că orice poftă ai avea, cu siguranță vei mânca ceva de calitate și delicios. Fie că vrei tradiționala pizza, un burger, o salată, preparate din pește sau o ciorbă. Aici îți poți face toate poftele!

Dacă ești din Arad și din cauza situației pandemice, lipsei de timp sau din alte motive, nu te poți deplasa până la restaurant, este necesar să știi că poți mânca bunătățile de „La Piazzetta” și la tine acasă sau la birou.

Restaurantul oferă atât livrare personală cât și prin firmele cele mai cunoscute de delivery.

Așa că nu mai ai nicio scuză pentru a nu încerca preparatele gustoase pe care le poți regăsi numai la „La Piazzetta”. Îi găsești pe Strada Crișan nr. 8.

Poftă bună!

Recomandările redacției