Un soare înșelător i-a acompaniat pe utiști pe tot parcursul antrenamentului de după-amiază. Tempe­ratura cu minus i-a pus serios în mișcare pe fotbaliștii UTA-ei pe terenul de la poalele Cetății Dezna. Martore ale ultimelor cantonamente ale „alb-roșiilor”, vestigiile parcă au luat forma numelui echipei emblemă a județului Arad. Într-un astfel de cadru, s-a desfășurat o ședință de pregătire ceva mai dulce și asta pentru că Botiș et. comp. au primit și mingile din partea staffului tehnic. Practic, antrenamentul a fost condus de „secunzii” Cristi Păcurar și Cristi Todea, care au împărțit lotul în două grupuri, oferindu-le jocuri tematice, cu accent pe posesie sau pase dublate, implicarea jucătorilor fiind maximă. Întâmplător sau nu, Sorin Strătilă a făcut din nou parte din echipa câștigătoare, însă toți utiștii s-au mișcat atât cât s-a putut de bine pe un teren înghețat și denivelat.
E de la sine înțeles că juniorii sau japonezul Murakami și Alin Roman încearcă să se remarce cât pot de mult pentru a rămâne în circuitul primei echipe și după terminarea stagiului de pregătire montan.
Degrevat de comenzi de această dată, Roland Nagy a fost un fin observator, venind din când în când cu sfaturi pentru elevii săi.  „Încercăm să îmbinăm totul. Intenția a fost de a fi împreună, de a avea două antrenamente pe zi și de a atinge prima parte a acestei perioade de acumulări. Jucătorii răspund pe măsură, suntem în grafic și sper să încheiem fără accidentări”, a punctat „principalul” UTA-ei.

Recomandările redacției