La Sebiș se continuă ce s-a început

0
716

Voicu Sida 

Nu am stat cu mâinile încrucișate, să treacă ziua și să nu facem ceva. Am ținut foarte mult ca proiectele începute să fie continuate“, ne-a declarat Radu Demetrescu, primarul interimar al orașului de pe Criș – Sebiș.

Domnule primar Radu Demetrescu, cu ce vă mai ocupați în această perioadă?

Ca de obicei, cu ceea ce facem în mod obișnuit. Muncim la lucrările începute, mai executăm din ele și sperăm să reușim cât mai multe până la sfârșitul anului.

Care sunt, mai exact, lucrările pe care vă axați acum?

Am asfaltat strada Măguri, o suprafață de 2.865 de metri pătrați. De asemenea, în timp ce turnăm stratul de uzură pe centură și lărgim șoseaua în unele zone, am pavat cu pavele strada Crișului. Am mai ridicat o troiță în fața Bisericii Ortodoxe din Satu Nou. Vom începe amenajarea trotuarului cu pavele la ieșirea din Sebiș către Prăjești. Se mai continuă tronsonul spre PECO (Calea Aradului) și multe alte proiecte pe care le avem în desfășurare. După cum se poate observa, nu am stat cu mâinile încrucișate.

Trebuie menționat și faptul că mai avem în vedere pregătirea pentru întâmpinarea marii sărbători de la 1 Decembrie. Evenimentul va avea loc în Piața Tineretului, din fața Primăriei.

INTECO HOLDING – cel mai bun constructor din județ“

De asemenea, primarul Radu Demetrescu, ne-a declarat că „am omis să vă spun că firma care execută lucrările de asfaltare este cel mai bun constructor pe care l-am putut găsi în județul nostru. Este vorba despre INTECO HOLDING, o firmă serioasă, care nu doar că execută lucrări de calitate, dar este și recunoscută în întreg județul pentru faptul că termenele nu doar că sunt respectate, dar le și încheie mai repede. Firma este administrată de către tânărul om de afaceri Ovidiu Palcu, în a cărui cuvânt și seriozitate am mare încredere“.

Voicu Sida

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.