Ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii a căzut, anul acesta, joi, iar joia este, după cum se știe, zi de piață la Sebiș. Astfel, toate străzile din centrul orașului au fost foarte aglomerate, așa cum se întâmplă de obicei, când lumea vine la piață, având în vedere că joia, Sebișul este un punct de atracție pentru toată zona.
Aflându-ne în trecere prin oraș, am putut vedea numeroși tineri cu brațele încărcate cu flori. De altfel, am putut observa că din sediul Primăriei ieșeau unul după altul. Erau jucătorii echipei de fotbal Național Sebiș, care au plecat  prin oraș pentru a da câte o garoafă femeilor din instituții și celor întâlnite pe stradă. A fost un gest cum nu se poate mai frumos, care a fost apreciat cum se cuvine de toată lumea.
Mai trebuie spus că doamnele și domnișoarele care lucrează la Primărie au primit câte un buchet de flori chiar de la viceprimarul Radu Demetrescu. „Ziua de 8 Martie este o zi de mare sărbătoare. Vreau să profit de prezența dumneavoastră pentru a le transmite și prin intermediul ziarului «La Mulți Ani!» și să aibă spor în tot ceea ce fac”, a declarat viceprimarul Radu Demetrescu.

 

Recomandările redacției