La Șeitin, modernizările zonei centrale s-au finalizat înainte de sărbători

0
500

seitin parcNumeroase lucrări au fost în curs de realizare în cursul anului trecut în comuna Șeitin, în special în vecinătatea Bisericii Ortodoxe. Aici era un spațiu destul de mare ce nu era utilizat cum se cuvine, inclusiv un vechi parc.
Primarul comunei, Mircea Totorean a luat inițiativa transformării zonei într-un spațiu care să îmbine utilul cu frumosul și a inițiat un proiect în acest sens despre care am scris la momentul respectiv. Îmbucurător a fost faptul că, deși s-a confruntat cu unele sincope financiare, aceste lucrări au fost fina­lizate încă din toamnă, ele fiind încheiate iar obiectivele date în folosință în luna decembrie a anului trecut, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă.
„Ne-am bucurat că am putut finaliza terenul de sport încă pentru începutul anului școlar – elevii putând să facă aici orele de sport. Până la inaugurarea făcută în ajun de Crăciun au fost realizate toate finisările: la gardul împrejmuitor al terenului, la iluminare ș.a. De asemenea, s-a finalizat și frumosul și modernul parc din fața Bisericii Ortodoxe, ceea ce adus bucurie tuturor credincioșilor ce frecventau biserica dar și celor mai…  mici cetățeni ai comunei, aici fiind amplasat și mobilier specific de joacă pentru copii. De asemenea aș mai vrea să amintesc și aspectul că am încheiat și lucrările de reabilitare a școlii din comună: renovare exterioară și acoperiș“ a mai adăugat primarul din Șeitin.
(F.B.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.