pavelMelodia care spărgea boxele discotecilor prin anii 2000 poate fi relansată la FC Olt Slatina. După ce l-au acontat pe căpitanul utist Alin Gligor, Dan Oprescu și ai săi au mai făcut o achiziție de pe meleaguri arădene. Clubul din Slatina a anunțat, ieri, transferul mijlocașului central Alin Pavel, component de bază al celor de la Șoimii Pâncota. Așa că în Oltenia sunt acum trei fotbaliști cu prenumele Alin, toți cu trecut arădean!
Pavel a mai jucat pentru divizionara secundă până în urmă cu două sezoane, purtând acolo și banderola de căpitan.
„Mi-a fost prezentat un proiect, care mi s-a părut interesant, ştiam de jucătorii cu care sunt în discuţii, îi cunosc, am jucat cu ei, sunt sigur că se va face o echipă foarte bună a seriei, pentru că au fost aduşi jucători de o certă valoare. Eu am avut un an bun din punct de vedere profesional în urmă cu două sezoane, când am evoluat aici, bineînţeles am urmărit ceea ce s-a întâmplat după ce am plecat”, a declarat Alin Pavel.
Arădeanul care a mai jucat la UTA, Victoria Nădlac, Național Sebiș, CS Ineu sau FC Hunedoara anticipează un sezon puternic la revenirea sa în liga secundă: „Sunt echipe de tradiţie, care se vor bate acolo sus, îşi vor propune poate chiar promovarea, noi ne dorim o clasare cât mai bună, va fi un campionat interesant, cu siguranţă”.
Nu se Opresc(u) l-au luat și pe Huțanu!
Şi tot din direcţia Pâncota, FC Olt l-a readus și pe mijlocașul Petrică Huțanu. „Revin cu gânduri bune, eu sper să facem o echipă puternică, să ne pregătim cât mai bine, să muncim mai mult, pentru că dacă munceşti rezultatele apar. Din păcate, FC Olt Slatina nu a realizat mai mult sezonul acesta, sper, asta ne dorim cu toţii, să realizăm lucruri bune, să fim o echipă unită şi puternică, mai ales că va fi un campionat strâns”, a zis cel care a mai jucat și pentru Național Sebiș.

Recomandările redacției