judeteanÎn această perioadă, la Spitalul Ju­de­ţean încep mai multe lucrări de reabili­tare şi modernizare. Dacă în curând vor începe lucrări la Unitatea de Primire Urgenţe, iar autorităţile fac demersuri pentru amenajarea incintei unităţii spitali- ceşti, se cuvine ca şi subsolul spitalului să fie reabilitat. Mai exact, este vorba de secţia de sterilizare a unităţii spitali­ceşti, care, potrivit anunţurilor făcute de reprezentanţii Consiliului Judeţean va intra reparaţii şi reamenajare.
Pentru punerea la punct a acestei secţii vor fi întreprinse lucrări la instalaţii, dar şi de realizare a hidroizolaţiei, a finisajelor, precum şi montarea de dotări specifice. În acest caz, valoarea inves­ti­ţiei este de peste 400.000 de lei.
De asemenea, şi clădirea Centrului de Transfuzie Sanguină, aflată într-un stadiu avansat de degradare ar urma să intre în lucrări de reabilitare şi reamenajare. Cât priveşte lucrările de reamenajare a incintei Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, trebuie spus că, reprezentanţii CJA susţin că acestea vor fi scoase în curând la licitaţie.
Încă de la preluarea în administrare a spitalului, administraţia a anunţat că are în plan să rezolve deficienţele cauzate de fluxul de circulaţie rutieră, printr-o sistematizare. De asemenea, în proiect a fost prevăzută şi amenajarea de parcări şi amenajarea parcului din curtea spitalului. Aceste lucrări ar urma să se deruleze pe o perioadă de maxim şase luni.

Recomandările redacției