La teatrul arădean încă este VERDE DE APRILIE

0
307

… ceea ce înseamnă că sâmbătă și duminică vom prezenta două spectacole pe care merită să le (re)vedeți! Astfel, sâmbătă, de la ora 18,00 și de la ora 20,00, actorii Angela Petrean Varjasi, Florin Covalciuc și Ionel Bulbuc vă așteaptă (cu două reprezentații consecutive, evident) la sala Studio cu al lor spectacol de succes CERERE ÎN CĂSĂTORIE, după A. P. Cehov, în regia lui Florin Covalciuc. Este un spectacol – bucurie care, ori de câte ori este prezentat, aduce zâmbete și aplauze din partea spectatorilor care, la final, nu regretă nicio clipă faptul că nu au refuzat invitația noastră.
Duminică, tot de două ori, tot în sala Studio și de la aceleași ore (18,00 și 20,00) vine rândul actorilor Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Donat, Ioan Peter și Andrei Elek să vă ofere spectacolul CEI MARI, CEI MICI, de Ioan Peter Pit și în regia aceluiași Pit. Despre textul scris de Ioan Peter se pot spune multe, bagajul emoţional şi valoric al textelor sale fiind deosebit de greu. Personajele sale sunt desprinse din viaţa reală şi au o calitate imensă – aceea de a ne (re)aduce în faţa ochilor / minţii absurdul zilei de azi, secondat virtuos de candoarea neîmplinirii, emoţia visului, de celeritatea schimbării care nu se ştie unde (ne) va duce.
CEI MARI, CEI MICI este spectacolul care va închide proiectul nostru VERDE DE APRILIE, noi mulțumindu-vă pentru faptul că ați răspuns, din nou, invitației noastre și pentru că ne-ați dovedit – pentru a câta oară? – că teatrul arădean are cel mai bun și fidel partener pe care orice teatru și-l dorește – publicul.
Mihaela Balint

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.