La un pas să redevină lideri: LPS Satu Mare – UTA Under 19 2-2

0
286

FOTO: UTA Media Design

După exact două săptămâni (când câștiga cu 1-0 la Timișoara, cu ACS Poli), UTA Under 19 a mai jucat un derby de clasament în Liga Elitelor și, de asemenea, a fost aproape să treacă pe primul loc. În județul Satu Mare, mai precis comuna pe terenul din comuna Micula, arădenii au condus de două ori, ar fi trebuit să beneficieze de un penalty, au avut bară la ultima fază și a trebuit să se  mulțumească doar un punct.
Chiar dacă nu a putut conta pe mai mulți titulari, ca Iova (probleme cu buletinul), D. Lazăr (reținut la Liga a III-a), Mandache (accidentat), „alb-roșii” au prestat un joc bun și au luat conducerea pe tabelă încă din minutul 11. Toma a combinat cu Vasile și Brănișteanu, a ajuns în colțul careului de 6 metri și a trimis precis la colțul lung. Liderul a egalat până la pauză la capătul unei faze fixe, dar UTA s-a întors în avantaj în mi­nutul 54. Același Dorin Toma a beneficiat de o pasă perfectă a lui Mager în fața porții pentru 1-2. Oaspeții au continuat să atace, au avut ocazii, dar au încasat gol pe o contră. În minutul 72, arbitrul și-a pus și el amprenta pe desfășurarea ostilităților, când în loc să acorde un penalty pentru arădeni, i-a acordat „galben” și implicit „roșu” pentru Toma, considerând că acesta a si­mulat. Chiar și în zece oameni, UTA nu a coborât garda și chiar la ultima fază a meciului a avut o bară prin nou intratul Culda.
S-a terminat 2-2, un rezultat pe care Adrian Ungur, antrenorul care a însoțit-o pe UTA Under 19 la Micula, îl consideră nedrept. „Am jucat mai bine decât adversarii, am avut mai multe ocazii clare și chiar am fi meritat să câștigăm. Îi mulțumim, între ghilimele, și arbitrului pentru decizia de la faza de penalty la Toma, însă nici șansa nu a fost cu noi la bara din ultima secundă. Dacă ținem cont că am jucat pe terenul liderului fără câțiva jucători importanți, se poate spune că nici remiza nu e rea. Regretul, însă, există, căci, din câte am înțeles că Poli a pierdut acasă și, deci, am fi trecut din nou pe primul loc în cazul unui succes”, a spus fostul golgheter al „Bătrânei Doamne” în anii ’90.
Mureșan – Al. Lazăr, Savin, Rogojan, Revesz – Pop, Brănișteanu (88 Gabor) – Mager, Toma, Vasile (65 Adam, 90 Adam) – Țurcanu (55 A.I Bodri) a fost echipa aliniată de UTA Under 19 la Micula.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.