La un pas să-și piardă viața din vina unui șofer care circula pe contrasens, Adrian cere ajutor

4
1223

După ce s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile pe un drum din Arad, un tânăr cere ajutorul celorlalți arădeni ca să afle cine este șoferul care l-a făcut să se dea cu mașina peste cap.
Mai exact, mesajul postat de Adrian Burtă pe rețelele de socializare sună cam așa: „Bună seara! Ieri în jurul orelor 15, în timp ce mă deplasam cu atoturismul VW Passat dinspre localitatea Beliu înspre Bocsig, la aproximativ 2 km de la ieșirea din localitatea Beliu, într-o curbă la stânga, m-am trezit cu un autoturism însoțit de remorcă, pe sensul meu de deplasare. Pentru a evita un impact frontal, am ieșit în afara părții carosabile iar din cauza carosabilului umed am alunecat pe iarbă direct în șanț, lovindu-mă de un copac si răsturnandu-mă cu mașina peste cap. Doar Dumnezeu m-a ajutat să scap cu viață. Am sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de la poliția Sebiș, care din cunoștințele mele, nu au efectuat nici măcar o cercetare (măsurătoare) la fața locului.
Deși am un alt conducător auto drept martor (care se deplasa în spatele meu), nu am reușit să rețin numărul de înmatriculare al autoturismului însoțit de remorcă. După ce că era să ma omoare, nici măcar nu a avut bunul simț să oprească. Vă rog să mă ajutați cu orice informație.
Ps: camerele sunt de la spălătorie si merg cu o o ora in față, dar nu se pot vedea numerele de înmatriculare. Autoturismul se pare că se deplasa către Archiș sau Secaci. Vă rog sa ma ajutați si cu un share daca se poate. Va mulțumesc!”, a scris acesta pe grupul de Facebook AradTraffic.
Așadar, aflat într-o situație căreia nu prea știe cum să îi dea de capăt, în căutare de răspunsuri, acesta încearcă să afle cât mai multe despre cel care l-a făcut să fie atât de aproape de o nenorocire. Cel mai probabil nu va fi vorba despre o pedeapsă prea aspră pentru șoferul care circula pe constasens, dar cu toate acestea tânărul ar vrea să îl identifice pentru că a fost foarte aproape să-și piardă viața din vina lui.

 

4 COMENTARII

  1. e dezastru cu taiatu curbelor si aprinsu becurilor de ceata. daca mai continua mult psd si pnl cu politica spagii in ceea ce priveste permisele si atestatele soferilor, o sa luam locul blondelor si politistilor din bancuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.