La UTA, constructorii şi-au făcut “încălzirea “

0
474

Temperaturile pozitive înregistrate în ultima perioadă le-a permis constructorilor reluarea lucrărilor pe stadionul municipal “Francisc Neumann”. Zilele acestea, Firma SC Rulouri de gazon SRL, cea care a câștigat licitația pentru refacerea gazonului de pe noua arenă, a reluat lucrările de pregătire a terenului pentru montarea gazonului. Primăria reaminteşte detaliile tehnice: suprafața totală ce urmează să fie amenajată este de 9.840 mp. Aceasta va fi împărțită în două zone distincte, respectiv spațiu de joc cu o

suprafață gazonată de 8.311 mp şi zonă perimetrală de 1.529 mp. Noul gazon va avea o instalaţie de încălzire şi un sistem  de irigare, aceste investiții fiind asumate de Primăria Arad.

În paralel continuă lucrările de compartimentare a spațiilor existente. Constructorii lucrează săptămâna aceasta la compartimentarea interioară a Tribunei 1. În scurtă vreme vor începe şi lucrările la instalația de nocturnă, ordinul de începere al acestora depinzând de eliberarea autorizaţiei de construire. Aşteptăm cu mare nerăbdare, alături de toţi suporterii UTA-ei, desfăşurarea unui meci adevărat, diferit de sutele de “meciuri“ politice de până acum, în care arădenii au fost “pasaţi“ de la unii la ceilalţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.