Ca în fiecare din ultimii cinci ani, admi­nistrația din Zăbrani, organizează o frumoasă și… utilă manifestare de sezon – ajunsă la a V-a ediție, sub titulatura de „Ziua Recoltei“. În cadrul ei vor fi amenajate expoziții diverse: cu produse agricole tradiționale românești precum cereale legume și fruncte – expoziție cu vânzare, firește – dar și expoziții de utilaje și unelte agricole. Vor putea fi admirate, de asemenea și cele mai frumoase exemplare ale unor animale domestice, atât ale localnicilor cât și ale oaspeților care și-au anunțat prezența, precum cai, vaci, oi, păsări de curte dar și animale de companie.
Manifestarea se va ține, începând cu ora 13, în Parcul Pompierilor – o locație modernă, recent amenajată într-un spațiu aflat în imediata vecinătate a centrului comunei, unde este amplasat și Căminul Cultural. „Această manifestare este o bună ocazie ca toți localnicii să-și arate rodul muncii lor de peste an și să poată să-și vândă produsele la ei acasă – multe din expozițiile cu produse alimentare fiind cu degustare“ a apreciat primarul Marian Toader.
Sărbătoarea va continua și cu un bal, numit „Balul Recoltei“ ce se va ține începând cu ora 18. Acesta va fi găzduit de Sala Mare a Căminului Cultural și în cadrul lui vor evolua formația „Sidor“ din Nădlac și cunoscutul solist Ștefan Muntenaș cu formația sa. (F.B.)

Recomandările redacției