justin_bieberTânărul cântăreţ canadian Justin Bieber a devenit „regele” Twitter-ului, marţi, când a ajuns la un număr de 33,33 de milioane de admiratori pe platforma de microblogging, întrecând-o pe cântăreaţa Lady Gaga, care are 33,32 de milioane de „followers” pe acest site.

Potrivit datelor furnizate de TwitterCounter.com şi citate de Reuters, cântăreţul în vârstă de 18 ani a reuşit astfel să pună capăt „domniei” pe care Lady Gaga o exercita pe Twitter de doi ani şi jumătate.

Un purtător de cuvânt al TwitterCounter.com a spus că Lady Gaga a condus acest clasament din august 2010, când a întrecut-o pe artista americană Britney Spears, în privinţa numărului de persoane care o urmăreau pe această platformă de microblogging. De altfel, Lady Gaga a fost prima persoană din lume care a depăşit pragul de 30 milioane de admiratori pe Twitter, în octombrie 2012.

În prezent, Lady Gaga se află pe poziţia a doua în clasament, după Justin Bieber, fiind urmată de cântăreaţa Katy Perry, aflată pe poziţia a treia – cu 31,49 de milioane de „followers”.

Pe următoarele locuri se regăsesc cântăreaţa Rihanna şi preşedintele SUA, Barack Obama, cu câte 26,17 milioane de admiratori pe Twitter, în timp ce Britney Spears se află pe locul al şaselea.

Justin Bieber, care a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite, reprezintă una dintre marile surprize ale galei American Music Awards 2010 – unde a câştigat patru trofee -, dar şi ale ultimilor doi ani. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare în Statele Unite ale Americii.

Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.

SURSA: http://www.realitatea.net

Recomandările redacției