cameron_diaz_taylor_kinneyNecazuri şi pe plan sentimental pentru una dintre cântăreţele în vogă, după ce a fost ţinută departe de scenă o vreme, din cauza problemelor de sănătate.

Una dintre marile devoratoare de bărbaţi pare să-i fi pus gând rău celui care îşi găsise fericirea alături de Lady Gaga. Cameron Diaz, căci despre ea este vorba, a fost surprinsă în ipostaze apropiate cu Taylor Kinney nu doar pe platourile de filmare, ci şi în viaţa reală. Cei doi au luat masa împreună de mai multe ori.

Ce-i drept, este greu să rezişti tentaţiei când o frumoasă, fie ea şi de 40 de ani, îţi face avansuri, după ce te-a sărutat la filmările pentru „The Other Woman”. După ce rolul s-a încheiat, invitaţiile la o cafea sau chiar la cină au continuat, spre disperarea lui Lady Gaga.

„Lucrurile nu merg bine deloc. Cameron şi Taylor au fost văzuţi prin cafenele şi au luat cina împreună. S-au revăzut la aniversarea lui Kate Upton, unde au băut ceva în tete a tete. Taylor are scuza perfectă să-şi petreacă zile întregi cu Cameron, deoarece sunt colegi, dar nu prea pare să fie doar muncă. Cameron s-a întâlnit chiar şi cu familia lui Taylor. A fost un moment stresant pentru Gaga, care se reface după operaţia de la şold”, a dezvăluit un apropiat al interpretei.

La drept vorbind, Lady Gaga chiar are de ce să se teamă. Cameron Diaz este renumită pentru disponibilitatea ei de a se cupla cu partenerii din film. O ştiu prea bine Justin Timberlake şi Matt Dillon!

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro/

Recomandările redacției