Centrul Medical Laser System a ajuns la vârsta majoratului, dar ceea ce este mult mai important, a devenit un nume cunoscut pe piața serviciilor medicale din județ și nu numai. Înfiinţat în anul 2000, cu capital integral privat, centrul a fost conceput pentru a oferi pacienţilor confort şi siguranţă în actul medical. Centrul Medical Laser System funcționează într-un sediu modern, cu ambient plăcut, așa cum ar trebui să funcționeze toate unitățile medicale din țară. Pacienții care decid să apeleze la serviciile clinicii beneficiază de o serie de dotări medicale de ultimă generaţie, cu aparatura de top de la General Electric, Siemens, Philips, Olympus și Storz. De asemenea, există un sistem informatizat de înregistrare şi programare a pacienţilor, iar echipa medicală are o singură prioritate: pacientul. Este vorba despre o echipă formată din medici specialiști, cadre universitare, medici primari, doctori în ştiinţe medicale, iar personalul medical auxiliar este deosebit de atent cu nevoile bolnavului. În plus, medicii, de diferite specialități, care colaborează unii cu alții, nu doar că diagnostichează și tratează bolnavii dar îi și sfătuiesc care este cea mai bună cale de urmat pentru a se vindeca. Am avut ocazia personal să mă conving de acest lucru, atât în trecut, cât și acum, având în vedere că persoane foarte apropiate au apelat la serviciile furnizate de clinică, iar rezultatele s-au văzut cu ochiul liber.

Astfel, arădenii care sunt nevoiți să apeleze la specialiști în cardiologie; balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală; dermatovenerologie; diabet zaharat; nutriţie şi boli metabolice;

gastroenterologie; endocrinologie; medicină de familie; medicină internă; medicina muncii; neurochirurgie; neurologie; neuropsihiatrie infantilă; obstetrică-ginecologie; ORL; ortopedie pediatrică; ortopedie traumatologie; îngrijiri paliative; pediatrie; pneumologie; psihiatrie; psihologie; stomatologie și urologie pot veni aici cu toată încrederea, pentru că nu vor fi dezamăgiți.

 

Trei compartimente

De menționat că Laser System are laboratorul propriu, deschis în 2001, când a fost unul dintre deschizătorii de drumuri pe piața serviciilor medicale private din acest punct de vedere.

Centrul Medical Laser System, despre care trebuie spus că lucrează cu Casa de Asigurări de Sănătate Arad, este structurat în trei compartimente, partea de ambulator, laboratorul de analize certificat RENAR și spitalul.

În ceea ce privește serviciile medicale, acestea sunt extrem de diversificate și sunt oferite în ambulator, pacienții având posibilitatea să își facă o gamă mare de investigaţii paraclinice cu aparatură performantă (ecografii 3D, 4D, morfofetală, Doppler, EKG, EEG, spirometrie computerizată, audiometrie, monitorizarea TA şi cardiacă prin Holter TA şi holter EKG, test de efort).

La rândul său, spitalul cuprinde saloanele pentru internări de zi pentru pacienţii care necesită investigaţii sau terapii mai complexe în specialităţile obstetrică-ginecologie, gastro-enterologie (gastroscopii, colonoscopii) și recuperare medicală.

În 2010 a fost deschis Spitalul de Îngrijiri Paliative, în Vladimirescu. Aici sunt asigurate servicii de îngrijire şi tratament, prin asistenta medicală continuă pentru pacientii cu boli cronice evolutive incurabile: patologie oncologică, post AVC cerebral, insuficiență cardiacă, demență Alzheimer, etc.

În cadrul sectiei de recuperare medicala există cea mai modernă aparatură din Arad, Laser System fiind singura unitate din județ care dispune de aparatură robotizată pentru recuperare. Procedurile pot fi efectuate în regim de ambulator sau spitalizare în saloane single sau de două persoane, cu dotări deosebite şi specifice pentru nevoile persoanelor internate, Centrul Medical Laser System având contract cu CAS. Secția dispune de o sală de kinetoterapie în suprafaţa de 55 metri pătrați, dotată cu aparatură specifică, iar mediul ambiant este unul deosebit; o sală de kinetoterapie în care există aparate robotizat-computerizate tip Fisiotek, pentru membrul inerior şi superior, şi Standing, pentru verticalizare acţionat electric; cinci săli de fizioterapie dotate cu aparatură de specialitate, laser de înaltă intensitate, aparat terapie SHOCKWAVE (tratarea osteofitelor), aparat ultrasunete, bai galvanice-4 celulare, aparat magnetoterapie, aparat unde-scurte, aparate de electroterapie.

Secția de recuperare se adresează persoanelor cu afecţiuni din sfera reumatologiei, neurologiei, ortopediei – traumatologiei, având ca scop combaterea durerii, relaxarea musculară, îmbunătăţirea mobilităţii articulare, a circulaţiei, a troficităţii ţesuturilor şi a metabolismului celular. Aici se tratează afecțiuni post-traumatice (fracturi, entorse, luxaţii); afecțiuni ale coloanei vertebrale (dorsalgii, discopatii vertebrale, hernii de disc operate, cifoze, cifoscolioze, scolioze, lordoze); afecțiuni reumatologice (PSH, artroze, spondiloze, spondilite anchilozante, coxartroze, gonartroze) și afecțiuni neurologice (hemiplegii, paraplegii).

Pacienții au la dispoziție un personal calificat, medic primar specialitatea balneoclimatologie şi recuperare medicală, terapeuţi de balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală, asistenţi balneofiziokinetoterapie şi recuperare medicală.

Pe scurt, Centrul Medical Laser System este locul în care toată lumea face tot posibilul ca bolnavul să beneficieze de o nouă șansă.

  • Fost Intrernat spune:

    Acest loc este un focar de infectie si un pericol de a contacta CLOSTRIDIUM. Aparate de gimnastica murdare, femeile de serviciu spala pe jos cu aceeasi apa de la un capat de coridor pana la celalalt cu aceeasi apa, intrand prin saloane si in bai pe cum ajung in dreptul lor. Bineinteles cu aceeasi apa murdara de pe coridoare pe care o intind peste tot.
    Parizer si crenvursti e la ordinea zilei. Fara ceai…

  • Gicu spune:

    Am fost internat cu soția acolo. Un dezastru total. Mâncarea ce este mai ieftin, crenvurști de toată groaza. Am avut o discuție cu așa zisă fizio kinetoterapeut (Tima) parcă o chema.. Noi având un program de exerciții de anii de zile de la Felix și de la o clinică din Germania, aceasta fizio kinetoterapeut făcea tot pe dos și zicându-i nu a mai venit la soție sa enervat ca apoi să aflu că este amanta Arabului (patron) și la jumătate de an m-am întâlnit cu o asistenta care îmi zicea ca fizio kinetoterapeuta aia este medic la LASER SYSTEM Oradea.. Arabul i-a făcut și facultate de medicină

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției