„Laso nu ar fi trebuit să bată un penalty obținut tot de el”

0
177

lasopenÎn prima parte a stagiunii, UTA a obținut trei penalty-uri, toate transformate în gol. Marcu a înscris cu Olimpia Satu Mare, Trabalka cu Metalul Reșița, iar Ovidiu Popescu cu CSM Râmnicu Vâlcea. Dintre cei trei fotbaliști doar ultimul s-a aflat pe gazon în minutul 65 al disputei cu CS Mioveni, când Laso a fost faultat în careu de Stoica, iar „centralul” Botaș a arătat punctul cu var, însă nu el a fost executantul.
Cel care a bătut lovitura de la 11 metri a fost chiar mijocașul argenti­nian, aflat  la primul meci de la revenirea în „alb-roșu”, însă portarul Octavian Popescu a ghicit colțul și a respins. „Laso este un fotbalist valoros, care transformă bine și loviturile de la 11 metri, dar nu cred că era momentul oportun ca el să tragă fiindcă el fusese cel faultat. Acum s-a întâmplat, până la urmă totul e bine când se termină cu bine”, a comentat Adrian Falub episodul penalty-ului ratat.
Pe de altă parte, deși este în urmă cu pregătirea fizică, Laso a rămas pe gazon toate cele 90 de minute și a contribuit decisiv la golul de trei puncte al lui Surugiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.