plecanciuclaso1UTA va fi spectatoare la ultima etapă a sezonului, însă arădenii nu au luat încă vacanță. De luni seara, „alb-roșii” s-au întors la antrenamente, iar marți după-amiază (ora 17) le vor acorda revanșa celor de la FC Jimbolia Marcel Băban într-un amical în „fieful” formației timișene. „Le-am promis celor de la Jimbolia că le vom întoarce vizita, așa că vom juca un ultim amical în acest sezon. Vom deplasa tot lotul în județul Timiș, mai puțin fotbaliștii plecați deja de la echipă și cei accidentați”, a precizat Adrian Falub.
Într-adevăr, doi dintre componenții lotului și-au încheiat treaba în această stagiune în Calea Aurel Vlaicu. Accidentat, Maximilano Laso a „zburat” deja în Argentina, cu promisiunea că va lua serios în considerare propunerea de prelungire a contractului cu UTA. „Chiar mi-a spus că vrea să rămână cu noi, acum nu știu sigur dacă va fi așa”, a spus tehnicianul „textiliștilor” despre mijlocașul ofensiv curtat și de nou promovata ACS Poli Timi­șoara. Un alt fotbalist care a părăsit mai repede Aradul este Adofo Godfred. Mijlocașul nigerian împrumutat de la CFR Cluj a trebuit să se prezinte de urgență la Parma, club de care care – de fapt – aparține.
Luni, nu s-au prezentat la ședința de pregătire condusă de „secunzii” Suller și Stupar nici Supic și Kovacevic. Cei doi sârbi au promis că vor reveni la programul echipei începând de marți și cel puțin fundașul central chiar ar putea să evolueze astăzi la Jimbolia. În schimb, Nenad Kovacevic încă are probleme medicale, dar și un nou contract cu „Bătrâna Doamnă” pe masă pe care – însă – nu l-a semnat încă. Probabil,. La Jimbolia nu vor merge nici Gligor și Voiculeț, fotbaliști înlocuiți în primele 20 de minute ale confruntării de la Oradea datorită accidentărilor.

Recomandările redacției