Laszlo Balint a îndreptat tunurile către Adi Petre după meciul cu Poli Iași

0
284

Laszlo Balint a fost extrem de supărat pe Adi Petre, care a ratat o ocazie mare la în minutul 75. Acesta a avut șansa de a aduce un punct echipei însă nu a reușit să profite de ocazie, iar antrenorul arădenilor l-a taxat dur.

Este foarte greu să găsesc cuvinte, să găsesc explicații, pentru că, efectiv, se petrec lucruri inexplicabile. Nu pot pricepe aceste schimbări radicale la unii dintre jucători, de la un meci la celălalt. Imediat după meciul cu Astra le-am spus, de atunci, înainte să plecăm de la stadionul de la Giurgiu, le-am spus că vom avea un meci incredibil de greu.

Degeaba am încercat în repriza a doua, am presat. Dacă nu respecți fotbalul, nici fotbalul nu te ajută. Ocazia lui Adi Petre, pentru mine, este bătaie de joc. Să tratezi munca unei întregi echipe de maniera la care a tratat-o Adi Petre… Îmi pare rău să o spun, dar asta e ceea ce simt, și eu în general spun ce gândesc. Mai avem două meciuri, șase puncte puse în joc. Dacă n-am vrut liniște, trebuie să jucăm cu cuțitul la os”, a spus Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.