Laszlo Balint a obținut licența UEFA PRO

0
99

La începutul acestei săptămâni, absolvenții examenului pentru licența UEFA PRO, generația 2019-2020, s-au reunit pentru momentul festiv în care au primit diplomele și cardurile noi.

Evenimentul a avut loc în sala de conferințe a Arenei Naționale cu respectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19 și de distanțare socială. Printre aceștia s-au numărat și Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei.

Dan Apolzan, unul dintre coordonatorii licenței UEFA PRO, Lucian Burchel, directorul executiv al Academiei Naționale de Fotbal, Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, și Răzvan Burleanu, președintele FRF, i-au felicitat pe absolvenți și le-au transmis mesajul lor. După care au luat cuvântul Laszlo Blaint, Mirel Rădoi și Adi Mutu.

Aș vrea să încep prin a destănui că sunt recunoscător că am ajuns la acest moment, unul important pentru mine ca și educație și formare profesională, absolvirea cursului licenței PRO. Eu consider că sunt privilegiat să fac parte dintr-o generație care, pe lângă faptul că are antrenori deosebiți, cu competențe foarte bune, are și oameni de calitate, ceea ce e un lucru fantastic. Am demonstrat de-a lungul acestei perioade deloc ușoare că suntem uniți. Am convingerea că toată lumea care este în fața acestei înmânări a diplomei de licență PRO într-un fel sau altul va contribui la dezvoltarea fotbalului românesc”, a spus Balint.

La final, antrenorii au pășit pe noul gazon al Arenei Naționale și au renunțat pentru scurt timp la masca de protecție pentru o amintire frumoasă: o imagine de grup cu generația PRO 2019-2020.

Cei 18 absolvenți ai licenței UEFA PRO sunt: Laszlo Balint, Florin Bratu, Octavian Chihaia, Nicolae Constantin, Nicolae Croitoru, Costin Curelea, Răzvan Erimia, Irina Giurgiu, Dorin Goian, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Adrian Mutu, Valentin Negru, Mirel Rădoi, Daniel Sima, Valentin Suciu, Dinu Todoran, Cristian Todea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.