Laszlo Balint a obținut licența UEFA PRO

0
388

Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei și tehnicianul arădean Cristian Todean a obținut licența UEFA Pro.

Pentru Laszlo Balint și Cristian Todea, tehnicianul arădean ce activează ca „secund” la Dunărea Călărași, în Liga a 2-a, anul a început exelent, ambii obținând calificarea maximă pentru un antrenor român.

Totodată, Gyuszi Balint, nu a renunțat la gândul de a se specializa la unul dintre cluburile maghiare cu nume și infrastructură când restricțiile legate de COVID se vor ridica. „Dacă nu era treaba cu pandemia, aș fi ajuns la Ferencvaros sau VIDI-Mol, pentru a asista la un ciclu săptămânal complet. Acum însă lucrurile s-au complicat din acest punct de vedere, dar, mai repede sau mai târziu, îmi doresc să ajung la vecinii noștri, sunt sigur că voi avea de învățat din toate punctele de vedere”, declara tehnicianul UTA-ei la sfârșitul anului trecut, conform Prosport.

Antrenorii care au susținut examenul de licență UEFA PRO, pe 21-22 decembrie, sunt: Mirel Rădoi, Adrian Mutu, Nicolae Constantin, Octavian Chihaia, Marius Măldărășanu, Dorin Goian, Florin Bratu, Nicolae Grigore, Costin Curelea, Laszlo Balint, Cristian Todea, Dinu Todoran, Valentin Negru, Nicolae Croitoru, Daniel Sima, Andrei Erimia, Irina Giurgiu, Dumitru Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.