Laszlo Balint a ținut să mulțumească familiei sale pentru suportul oferit

0
251

La meciul cu Turris Oltul, Petrolul și Rapid, tehnicianul celor de la UTA și-a făcut problme că va fi luat de ambulanță. Cu toate acestea la Meciul cu Campionii FC Argeș, Laszlo Balint a fost luat pe sus de jucătorii săi la finalul meciului de la Pitești.
Remiza de 1-1 a fost rezultatul care a promovat UTA în Liga 1, după o lungă pauză. Această performață este una dintre cele mai notabile din cariera antrenorului „Bătrânei Doamne“.
Cu atât a fost mai mare bucuria lui Balint, știind că promovarea a reușit-o cu echipa care i-a trasat drumul ca fotbalist.
Tehnicianul celor de la UTA a ținut să mulțumească în primul rând familiei lui pentru rezultatul obținut.
„În primul rând vreau să le mulțumesc celor două persoane extrem de importante în viața mea, soția mea, Claudia și fiului meu, Eric. Medalia asta este pentru ei, știu cât de mult m-au susținut și cât de mult au suferit alături de mine. Tocmai de aceea, le mulțumesc că sunt în viața mea și sper să trăim cât mai multe momente de acest gen în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat”, a spus la microfonul DigiSport tehnicianul arădenilor.
Balint nu a uitat să mulțumească tuturor celor care l-au susținut, însă pe primul loc acesta și-a pus familia, care a fost cu el atât în momentele grele cât și în cele fericite.
Foto: UTA Arad 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.