Laszlo Balint: „Am crezut că putem câștiga acest meci, toate eforturile au fost răsplătite”

0
407

UTA a reușit o victorie de zile mai, scor 1-0 în ultimul minut de joc în partida cu Gaz Metan. Runda a șaptea din Liga I a propulsat arădenii pe locul trei în clasamentul primului eșalon.

Golul victoriei din ultimul minut regulamentar a fost marcat David Miculescu, după o pasă foarte bună a lui Liviu Antal, iar antrenorul Laszlo Balint a explicat care este motivul pentru care arădenii se mențin atât de bine.

Am crezut că putem câștiga acest meci, am avut răbdare, eu cred că am controlat în mare parte ostilitățile, am avut ocaziile mai importante și probabil că toate aceste eforturi au fost răsplătite. Mă bucur foarte mult pentru David, are din nou o evoluție foarte bună, care a fost încununată cu un gol de trei puncte.

Asta e dovada forței grupului nostru, dovada seriozității. Se vede la fiecare antrenament. Dumneavoastră vedeți doar lucrurile de la meci, dar la fiecare antrenament, indiferent de nume, experiență, statut, toată lumea e extrem de implicată și hotărâtă să facem ceva cu adevărat important în acest sezon. Cred că am pregătit destul de bine meciul, am reușit să fim siguri la fazele fixe. Știam că Gaz Metan e o echipă extrem de puternică la fazele fixe. E încă o victorie fără gol primit, ceea ce e foarte bine.

Campionatul e lung. La fel ca sezonul trecut, când intrasem în zona fierbinte, le-am spus că trebuie să avem încredere în potențialul nostru. Nu trebuie să ne lăsăm cuprinși de euforia acestui loc temporar. Ne bucurăm că avem constanță în rezultate, doar așa ne putem menține în plutonul fruntaș. Trebuie să păstrăm această abordare, această seriozitate. Abordarea jocului a fost extraordinară, a spus Laszlo Balint, la finalul partidei, citat de digisport.

În runda următoare, UTA primește vizita celor de la Rapid, o partidă de tradiție ce va umple stadionul la capacitate maximă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.