Laszlo Balint: „Am demonstrat că eșecul dur din tur a fost un accident“

0
253

UTA și-a încheiat sezonul regular cu un scor pozitiv după ce a remizat 0-0 cu echipa care în tur a câștigat cu 6-0. Cu toate că arădenii au rămas ultimele 20 de minute în inferioritate numerică aceștia au reușit să controleze gazdele.

Antrenorul Laszlo Balint și-a felicitat elevii pentru abordarea bună a meciului. Acesta consideră că punctul câștigat la Giurgiu este unul important, iar eșecul din tur a fost un accident.

Am venit la Giurgiu cu dorința clară de a căștiga și cred că 60-70 de minute am și demonstrat în joc asta. Apoi, după eliminarea lui Evgeniy, Astra a venit puțin peste noi, nu prea ne-am văzut în atac și cel mai important este că am scos remiza ce ne permite să intrăm cu 19 puncte în play-out.

Așadar, una peste alta, e un punct câștigat după o prestație bună a băieților. Chiar vreau să-i felicit pentru cum au abordat meciul, atitudinea a fost cea corectă, iar rezultatul și el pozitiv. Până la urmă nu am luat gol de la al patrulea atac din campionat și am demonstrat, cumva, că eșecul dur din tur a fost mai mult un accident”, a declarat Laszlo Balint la finalul disputei dintre UTA și Astra Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.