Laszlo Balint anunță schimbări în lot iarna aceasta la UTA

0
308
Balint susține că există jucători la care UTA va renunța

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA, a tras concluzii după a doua înfrângere consecutivă a echipei sale în Liga 1. Balint se gândește acum următorul meci din Liga 1, cu Sepsi. Tehnicianul „Bătrânei Doamne” anunță deja mutări la nivelul lotului de jucători în perioada următoare.

Sunt dezamăgit, nu neapărat supărat. Nu am de ce să fiu supărat pe băieți, au încercat, cred că și-au lăsat și ultimul strop de energie pe teren. E foarte important să înțelegem toți cei de aici din club că astăzi ne-a bătut un jucător care a costat un milion (n.r. – Alexandru Cicâldău).

E important să rămânem ancorați în realitatea noastră și în ceea ce putem în acest moment. Noi asta vrem, să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului. Se demonstrează că e destul de dificil. O luăm de la capăt mâine, avem o deplasare destul de grea la Sepsi, mergem acolo și vedem cum o să terminăm acest 2020.

Din punct de vedere sportiv am avut momente în care puteam mai mult. Echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar privind imaginea de ansamblu trebuie să fim realiști și corecți cu noi. E a doua înfrângere consecutivă, nu ne face deloc bine. Avem nevoie de încredere, de moral.

Deja avem un contract cu un jucător de profil ofensiv. Avem discuții deschise, avem un impediment. Timpul este foarte scurt, nu există perioadă de pregătire. Evident este că vor fi jucători la care vom renunța și jucători care vor veni, asta e realitatea”, a spus Balint, la finalul meciului cu Craiova.

După această partidă, Universitatea Craiova a ajuns pe primul loc în Liga 1, cu 31 de puncte, la un punct peste FCSB, iar UTA a rămas în afara locurilor de play-off, la egalitate de puncte (17) cu locul șase, ocupat de Viitorul. Meciul dintre Sepsi și UTA Arad este programat joi, de la ora 17:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.