Laszlo Balint, dezamăgit după noul eșec pe teren propriu

0
274

UTA a fost învinsă, din nou pe propriul teren, scor 0-1 de FCSB. La finalul partidei, antrenorul Laszlo Balint s-a declarat nemulțumit de înfrângerea pe care care elevii săi au suferit-o. Singurul gol al partidei a fost marcat de Olimpiu Moruțan, în minutul 41. În urma acestui meci, UTA Arad se situează pe locul 9, cu 33 de puncte după 27 de meciuri jucate.

Laszlo Balint a fost dezamăgit de naivitatea cu care elevii săi au luat gol de la unul dintre cei mai scunzi jucători din teren.

Am primit gol de la unul dintre cei mai scunzi jucători de pe teren. Este o naivitate de a noastră. I-am lăsat pe cei de la FCSB să-și creeze foarte multe ocazii. Victoria nu poate fi pusă la îndoială pentru cei de la FCSB și îi felicit. Până la marcarea golului și până la elimianare, eu cred că jocul a fost echilibrat. Ar fi putut să marcheze acolo (n.r. despre ratarea lui Miculescu), iar acea egalare ne-ar fi adus un punct. E important să ne concentrăm pe ce avem de făcut în perioada următoare”, a declarat Laszlo Balint, la finalul meciului.

Antrenorul echipei arădene știe că pentru UTA urmează salvarea de la retrogradare, deoarece șansele la un loc de play-off sunt aproape nule.

Analizând tot ce s-a întâmplat pe parcursul jocului, victoria nu poate fi pusă la îndoială, îi felicit pe cei de la FCSB pentru cele trei puncte. La noi rămâne regretul că nu am reușit încă o victorie pe propriul stadion, indiferent de ce adversar vorbim. Pentru că asta ne dorim, să ne ridicăm nivelul jocului la fiecare meci și să bifăm un rezultat bun. Important este să rămânem cu picioarele pe pământ, ne așteaptă o deplasare foarte dificilă, nici trei zile și jucăm cu altă candidată la titlu. Apoi avem o perioadă e întrerupere când sper să apucăm să reglăm mai multe aspecte care necesită reglaje. Apoi să ne concentrăm pe finalul de retur, să adunăm ceva puncte pentru că play-outul va fi extraordinar de greu, cu presiune la fiecare meci”, a mai punctat tehnicianul.

La final, Balint și-a arătat punctul de vedere legat de lupta pentru titlu, dar și diferențele dintre CFR și FCSB.

CFR și FCSB sunt echipe de profil diferit care își propun același obiectiv. CFR are o structură de lot cu mulți jucători experimentați, bineînțeles, cu calitate, pe când la FCSB predomină tinerețea, vitalitatea, entuziasmul. Se vede că au o dinamică foarte bună și, chiar dacă în ultima vreme nu au avut niște meciuri spectaculoase, iată că astăzi și-au creat foarte multe ocazii. În tur au avut cea mai mare medie de goluri marcate, cel mai bun atac. Eu, ca și participant la fenomen, sper ca să avem un play-off spectaculos și să câștige echipa care merită”, a conchis Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.