Laszlo Balint este foarte mulțumit de rezultatele din acest sezon

0
155

UTA a încheiat sezonul cu o remiză, însă pentru arădeni lucrurile au arătat destul de bine, ținând cont de faptul că echipa a încheiat pe locul opt în clasamentul Ligii I. Un asemenea rezultat nu a mai fost înregistrat de utiști de mai bine de după 45 de ani. Cu exactitate, în sezonul 1974-1975 a Ligii I, arădenii terminau tot pe locul opt în clasament.

Antrenorul Laszlo Balint a fost foarte mulțumit de parcursul elevilor săi, chiar dacă ultimul meci nu s-a terminat cu o victorie, acesta susține că UTA termină sezonul cu capul sus.

A fost o dispută aprigă, plină de tensiune, era clar că cei de la FC Voluntari nu ne vor aștepta cu flori atâta timp cât sperau să evite și barajul cu o victorie, dar cred că ne-am făcut destul de bine treaba. Chiar dacă nu am făcut cel mai bun meci al nostru din acest sezon, am avut ocaziile din care puteam câștiga toate punctele. A fost situația lui Roșu, penalty-ul ratat de Horică, plus fazele lui Rusu și Buhăcianu. S-a ratat, se întâmplă, ocazia lui Denis Rusu l-a prins și pe un fond de oboseală în minutul 89, dar iată că luăm acest punct ce ne duce pe locul 8, practic în prima parte a clasamentului.

Pentru o nou promovată, la revenirea după 12 ani în Liga 1, eu zic că e un rezultat mai mult decât onorabil. Meritul e în special al băieților, chiar vreau să le mulțumesc tuturor pentru munca depusă și implicarea din acest an competițional și, bineînțeles, conducerii și mai ales suporterilor care au avut mereu încredere în noi. Știm că i-am mai și dezamăgit, nu suntem deloc mândri de parcursul nostru de pe teren propriu, dar, la anul, cu ei în tribune, va fi cu totul altceva. Altfel, cred că, la urma urmei, e important totalul punctelor strânse”, a declarat antrenorul „Bătrânei Doamne”, citat de Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.