Laszlo Balint este gata pentru meciul cu CFR, însă până atunci urmează confruntarea din Cupă cu Filiași

0
1063

UTA a înregistrat în această duminică un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Sepsi. Însă pentru arădeni urează încă două meciuri într-un interval de timp relativ scurt. Meciul cu campioana CFR Cluj, se va juca duminica viitoare pe arena din Arad, dar până atunci gruparea arădeană se deplasează la Filiași pentru partidă din Cupa României.

Antrenorul arădenilor va apela cu siguranță la cele mai bune opțiuni cel mai probabil și din pricina importanței Cupei pentru club.

Cu siguranță vom vedea alți jucători în meciul de Cupă, este o săptămână dificilă. Am călătorit destul de mult și ieri, astăzi din nou vom avea o deplasare lungă către Arad, după care din nou 5 ore în autocar dus, 5 ore întors. Așadar, cu siguranță vom apela și la jucători mai proaspeți și ,sper eu, mai motivați. Pentru mine personal și pentru club, de asemenea, Cupa este o competiție foarte importantă. Vor fi schimbări și nu neapărat pentru că vine CFR-ul, ci un alt meci de campionat pe propriul stadion și ne dorim să fim la înălțimea așteptărilor suporterilor noștri. Ei au venit și astăzi în număr foarte mare pentru o deplasare atât de lungă, le mulțumim din suflet că își arată susținerea și în acest mod. Ne dorim să trecem cu bine de meciul de Cupă și apoi, bineînțeles, duminică să avem o evoluție bună și, de ce nu, să reușim să câștigăm împotriva campioanei”, a explicat Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.