Laszlo Balint, extrem de dezamăgit după eșecul cu FC Botoșani

0
347

UTA a pierdut vineri seara contra celor de la FC Botoșani cu scorul de 2-1 în etapa a patra din Liga 1. Arădenii au jucat în deplasare pe Stadionul Municipal Botoșani.

Laszlo Balint, antrenorul arădenilor a fost dezamăgit total de modul în care au jucat elevii săi partida cu moldovenii. Acesta a considerat că rezultatul a fost unul pe măsura jocului, iar un rezultat de egalitate nu ar fi fost corect. Cu toate că atacantul Ioan Hora a reușit să marcheze pe final, însă mult prea târziu pentru a salva echipa.

Felicitări celor de la FC Botoșani. La modul cum ne-am prezentat nu putem să emitem pretenții. Prea multe greșeli. Le-am dat spații și nu ar fi trebuit. E o lecție pentru noi. O diferență un pic cam mare față de ce am arătat în primele trei etape. Ne așteaptă un meci dificil și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Este important să identific cauzele pentru care ne-am prezentat așa. Avem câteva indicii. Avem jucători de calitate și au arătat ce pot. Pentru mine e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat.

Antal e un jucător important pentru noi. Atât el, cât și Hora. Hora a și marcat. Prea puțin. Acel forcing din final, dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. Am arătat momente bune, cel puțin în primele trei etape. Azi am arătat și momente în care am fost vulnerabili”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei.

Foto: Captură Digi Sport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.