Laszlo Balint, extrem de nervos după cele patru goluri încasate în meciul cu Argeș

0
114

După eșecul dezastruos cu FC Argeș, antrenorul Laszlo Balint a tras concluzii legate de jucătorii săi, dar și despre modul în care aceștia abordează meciurile. Balint s-a arătat extrem de nemulțumit de cum a arătat formația arădeană după ce aceștia au marcat primul gol prin Alex Albu.

E o înfrângere dureroasă, știam ce ne așteaptă, am făcut o primă repriză destul de bună, dar când nu ești eficient, fotbalul te pedepsește. Dezechilibrul s-a produs când am luat golul doi, o superficialitate care nu ar trebui să existe. Foarte mulți din vestiar trebuie să se trezească. Dacă nu, o să ajungem într-o zonă pe care vrem să o evităm.

Sunt greșeli individuale nepermise la acest nivel, împotriva unui adversar care se apără foarte bine. Noi am avut trei ocazii uriașe, n-am reușit să ne desprindem pe tabelă. Degeaba ajungem acolo dacă ratăm de asemenea manieră. Important e să vedem ce avem de făcut pentru meciul de sâmbătă cu Chindia”, a spus Balint, la finalul partidei.

Balint a fost întrebat de ce a hotărât să îl scoată pe Adi Petre de pe teren în minutul 64, iar acesta a răspuns că este vorba de așteptările pe care cei de la UTA le au însă nu numai în cazul lui Petre.

El trebuie întrebat acest lucru. Am avut discuții inclusiv astăzi cu el, avem pretenții, avem așteptări atât eu, cât și conducerea și suporterii…dar nu doar de la Adi Petre, pentru că nu doar el este subiectul discuției din această seară. E adevărat că a avut două ocazii pe care trebuia să le trateze mult mai responsabil și să ia o decizie mult mai bună în acele momente, dar, repet, nu la Adi Petre trebuie să ne raportăm, ci la evoluția pe ansamblu. Fiecare trebuie să își facă o analiză foarte corectă și foarte rapidă, în așa fel încât sâmbătă să câștigăm, a adăugat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.