Suporterii arădeani care vor veni duminică pe Arena Francisc Neuman trebuie să își ocupe din timp locurile în stadion. Asta deoarece UTA pregătește focuri de artificii încă din primul minut. „Strategia noastră e să punem presiune pe adversar încă din start, să marcăm cât de repede se poate. Suntem pregătiți, am muncit bine în această săptămână și suntem hotărâți să câștigăm acest meci“ a declarant Laszlo Balint.

Antrenorul arădean este conștient de dificultatea meciului. Pe lângă schimbarea de antrenor, care este un stimul mental imediat pentru orice echipă, tehnicianul arădean consideră că adversarul de duminică este unul periculos prin valoarea jucătorilor: „Au individualități, cum ar fi Dragoș Albu și alți jucători, în special cei străini, care au venit cu altă mentalitate. Este o echipă care ar fi trebuit să aibă mai multe puncte. Au avut și probleme cu arbitrajul în plus au luat destul de multe goluri din fazele fixe, aspect pe care dorim să îl speculăm și noi.“

Fazele fixe nu reprezintă însă singurul aspect tactic care este lucrat intens în aceste zile la antrenamentele Bătrânei Doamne. „Pregătim surprize în primul 11 atât din punct de vedere al componenței cât și al posturilor pe care vor evolua anumiți jucători. Avem de asemenea pregătite și planuri de rezervă. Putem face aceste lucruri pentru că, din fericire avem jucători care pot evolua pe mai multe posturi“ a declarat Laszlo Balint.

Antrenorul echipei UTA are la dispoziție pentru duminică întreg lotul, mai puțin evident albanezul Batha, care este suspendat. Nici în privința acestei absențe Balint nu își face griji deoarece consideră că are un lot suficient de echilibrat numeric și valoric pentru a o suplini cu succes.

Recomandările redacției