Laszlo Balint, încântat de revenirea elevilor săi după ce au fost conduși 2-0 aproape tot meciul

0
448

UTA a reușit o revenire spectaculoasă după ce a fost condusă cu 2-0 până aproape de final. Antrenorul Laszlo Balinț a fost inspirat să introducă pe Ioan Hora și Liviu Antal, marcatorii a celor două goluri care au făcut ca UTA să rămână neînvinsă pe teren propriu.

„A fost un meci cu încărcătură mare, am avut noi prima ocazie prin Miculescu, apoi primul corner gol Rapid, apoi un gol marcat de ei cu multă șansă.

A fost greu să ne scuturăm, nu am reușit mare lucru. Am reacționat după pauză, am schimbat sistemul, iar jucătorii veniti de pe bancă au fost esențiali.

Când apelezi la schimbări aștepți plusul necesar. Antrenez un grup frumos, băieți cu caracter.

Este o lecție importantă, cu două reprize total opuse. Prima cu goluri venite de nicăieri, a doua, poate cea mai bună repriză reușită de noi în acest sezon.

Nu știu dacă Rapid a ajuns în careul nostru în repriza a doua. Dacă mai ținea meciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar tot ne-am creat ocazii. 

Oricum, un meci cu adevărat deosebit, cu un public mulțumit de spectacol. Dacă mai țineameciul, puteam bate. Rapid a coborât foarte mult, s-a retras, dar ne-am creat ocazii”, a declarat Laszlo Balint după meci, citat de DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.