Laszlo Balint încheie campania de achiziții din compartimentul ofensiv cu Albert Voinea

0
69

Antrenorul „Bătrânei Doamne“, Laszlo Balint şi impresarul Bogdan Apostu au adus un atacant din liga secundă la UTA. După ce şi-a întărit linia mediană cu trei mijlocaşi, Balint se alege în sfârşit şi cu un atacant, Albert Voinea. Fotbalistul gorjean tocmai s-a despărțit de Turris, echipă cu care a ratat promovarea în Liga 1 în vara anului trecut.

Laszlo Balint a anunțat închiderea campaniei de achiziții în compartimentul ofensiv după ce la prezentat pe Voinea: „Prin venirea lui Albert cred că am închis transferurile în compartimentul ofensiv din această campanie de iarnă. Aveam nevoie de concurență acolo în față, aveam nevoie de soluții și mă bucur că s-a realizat acest transfer pentru că mă bazez foarte mult pe foamea lui Albert, pe faptul că-și dorește să transforme frustrarea din momentul ratării promovării cu Turris în evoluții cât mai bune în tricoul echipei noastre. Îmi doresc foarte mult să își demonstreze calitățile pe care toată lumea le-a văzut la nivelul ligii secunde și la noi să fie același atacant eficient. Cel puțin din punct de vedere al raportului minute jucate – goluri marcate, Albert a demonstrat că este un atacant foarte eficient. Pe de altă parte, iar un lucru foarte important de menționat este că și Albert poate fi folosit pe mai multe poziții. Deci iată că această polivalență a mai multor jucători din compartimentul ofensiv ne va permite să găsim soluții multiple. Trebuie să ne gândim că în istoria recentă, Albert ne-a făcut zile fripte atât în tricoul Ripensiei, cât și în tricoul celor de la Turris și tocmai de aceea sper să confirme și la nivelul ligii întâi”, a declarat antrenorul principal al UTA-ei.

Antrenorul echipei arădene a fost conștient în momentul achiziționării lui Voinea, că nu toți fanii echipei vor fi mulțumiți de transferul unui fotbalist care a bifat doar 11 minute în Liga 1 și acelea în urmă cu mult timp, pe vremea când juca la Pandurii. Voinea a evoluat în mare parte la nivelul ligii secunde, dar și în al treilea eșalon de fotbal românesc.

Poate, sunt unii care își doresc cât mai multe transferuri cu nume, dar trebuie să înțeleagă cu toții că în acest moment este extrem, extrem de greu să găsim jucători care să aibă un CV bogat. Din punctul meu de vedere, am reușit trei transferuri foarte importante. Apoi, Albert va demonstra prin ambiție și eficiență că poate fi jucătorul de care avem nevoie în stagiunea de primăvară. Așadar, avem variante, avem jucători, inclusiv Albert, care au înțeles foarte bine la ce echipă vin, au înțeles pretențiile, au înțeles așteptările și toată lumea este dispusă să se înhame la treabă și să pună osul la bătaie. Nu vreau să par insistent cu această idee, dar e foarte, foarte importantă atitudinea tuturor jucătorilor care sunt în vestiarul UTA-ei”, a mai punctat Balint.

Albert Voinea e născut pe 6 decembrie 1992 în Târgu Jiu și a crescut la Pandurii. A trecut pe la mai multe divizionare secunde – Gloria Bistrița, Sportul Snagov, Universitatea Craiova, Metalul Reșița, Șoimii Pîncota, CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Tărlungeni, Ripensia Timișoara sau Turris Oltul Turnu Măgurele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.