Laszlo Balint, mulțumit de punctul obținut cu Hermannstadt

0
339

UTA a reușit să marcheze prima în meciul de duminică cu echipa Hermannstadt, însă a fost egalată la numai câteva minute, ratând astfel șansa de a se apropia de locurile de play-off. Antrenorul arădenilor este deja cu gândul la meciul din Cupa României, cu Universitatea Cluj.

 

E destul de deranjant, nu pot să-mi dau seama ce fel de reacție e. Am discutat și după meciul de la Clinceni, e un spirit de autoconservare pe care nu îl înțeleg. Asta este, asta a fost povestea meciului. Chiar și așa, trebuie să îi felicit pe băieți, au făcut un efort mare. Se vede, suntem sleiți de puteri. Din păcate, nivelul nostru de energie scade pe măsură ce trec meciurile. Chiar și așa, cred că puteam să câștigăm acest meci și, la fel de bine, puteam să-l și pierdem. Este un punct câștigat”, a spus Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei spune că se gândește la menajarea câtorva jucători pentru meciul din Cupă cu U Cluj, luând în considerare programul foarte plin al arădenilor.

Cel mai probabil da, deja avem jucători care au jucat foarte multe minute într-o perioadă foarte scurtă de timp. Forma sportivă este destul de slabă, intervine și riscul de accidentare. Nu avem timp, călătorim foarte mult. Meciul de Cupă vine foarte repede, poimâine plecăm. Avem obiectiv clar să ne calificăm și pe urmă să vedem ce putem să obținem și din următoarea deplasare din campionat”, a mai explicat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.