Laszlo Balint: „Ne gândim doar la victorie, mergem cu încredere să câştigăm toate cele 3 puncte“

0
293

Antrenorul echipei arădene UTA, Laszlo Balint a declarat luni într-o conferință de presă, că elevii săi sunt hotărâți să câștige partida de miercuri cu Poli Iași.

Ne gândim doar la victorie, mergem cu încredere. Vrem să facem un joc inteligent, pentru că întâlnim o echipă aflată în dificultate. Nu ştiu cât contează absenţele din lotul celor de la Iaşi, sunt convins că oricine va intra va fi extrem de motivat. Ei sunt într-o perioadă delicată şi urmează o perioadă foarte dificilă după ce joacă împotriva noastră. Suntem foarte hotărâţi să mergem la Iaşi să câştigăm cele 3 puncte, dar nu ca revanşă după ce s-a întâmplat în tur. Ci pentru că simţim că putem să le câştigăm. Îmi doresc foarte mult să cunoaştem din nou gustul victoriei, a afirmat el.

Balint susţine eșecul de pe arena „Francisc Neuman“ a fost dat uitării atât de el cât și de jucătorii lui.

Am depăşit repede momentul după înfrângerea cu FC Argeş. Ieri a fost o zi mai dificilă pentru că a trebuit să analizăm aspectele care au dus la acel final. În concluzie, şi asta arată şi cifrele, până în minutul 86 am făcut un joc bun, controlat de multe ori chiar şi în inferioritate numerică. Sunt detalii mici care au făcut diferenţa. Nu rămânem însă agăţaţi în ceea ce s-a întâmplat, încercăm să gestionăm situaţia astfel încât miercuri să fim la un nivel bun, a menţionat tehnicianul.

Antrenorul a afirmat că fiecare meci este o lecție din care învață ceva. El susține că acum elevii săi se concentrează pe partida cu Poli Iași.

E dureros şi frustrant ce s-a întâmplat, pentru că am avut jocul în mână. Dar fiecare meci pentru mine este o lecţie, învăţ şi încerc să-i fac şi pe băieţi să înţeleagă anumite lucruri care se întâmplă. Trebuie să învăţăm ca să putem progresa. Meciul cu Argeş este istorie, rezultatul nu mai poate fi întors şi trebuie să ne concentrăm pe partida cu Iaşi, a adăugat Laszlo Balint.

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, miercuri, de la 17:30, în deplasare, formaţia CSM Poli Iaşi, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.