Pentru UTA urmează o misiune relativ ușoară în debutul ediției 2021-2022 a Cupei României. Formația lui Laszlo Balint va întâlni gruparea din Liga a III-a ACSO Filiași. Partida e programată joi, de la ora 16, pe noul stadion al celor de la Filiași. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1 și Telekom Sport 1 și LOOK Sport.

Debutăm într-o competiție care, pentru mine, pentru jucători, pentru club, pentru suporteri, este importantă și o vom trata ca atare. Sperăm să avem un traseu cât mai lung. În urma tragerii la sorți, putem spune că am avut noroc, ținând cont de componența urnelor, dar nu vreau să ne lăsăm păcăliți de această diferență de eșalon. Cu siguranță, atitudinea noastră și motivația vor fi la un nivel bun, care să ne permită calificarea în turul următor. Este o săptămână importantă pentru noi. Între două meciuri de campionat foarte tari, cu Sepsi și CFR în campionat, avem această partidă foarte importantă în Cupa României. Prin urmare, a trebuit să planificăm atent toată săptămâna, în așa fel încât să abordăm fiecare meci la potențial maxim. Vor fi jucători noi, ca să zic așa, care vor apărea în acest meci de Cupă, jucători care nu au atâtea minute ca alți, dar asta nu înseamnă că abordăm meciul cu linia a doua, cum se mai spune. Pentru mine fiecare jucător din vestiar este important, iar faptul că această competiție are mare importanță pentru club, înseamnă că jucătorii care vor evolua în acest meci trebuie să se ridice la înălțimea potențialului lor și să abordeze foarte serios această partidă”, a declarat Laszlo Balint, în cadrul unei conferințe de presă.

Laszlo Balint nu se lasă păcălit de diferența de nivel și tocmai de aceea va duce pe terenul celor de la Filiași un lot demn de Liga I.

Recomandările redacției