Laszlo Balint: „O să ne strângem și o să facem tot posibilul să câștigăm acest meci“

0
190

După victoria reușită în ultimul moment în etapa trecută la Giurgiu, arădenii se pregătesc în acestă duminică de o nouă confruntare. Pentru elevii lui Balint nu va fi deloc un meci simplu deoarece Poli Iași își joacă ultima carte pe arena „Francisc Neuman“. Antrenorul arădenilor este hotărât să câștige acestă partidă și să mențină echipa în primul eșalon.

O să ne strângem și o să facem tot posibilul să câștigăm acest meci, indiferent de vocile care sunt pe lângă echipă. Statistica e una, realitatea e alta, aceea că noi ne dorim foarte mult să câștigăm. Crede cineva că noi am vrut să pierdem acele meciuri după ce am câștigat în deplasare pe final sau că era petrecere în vestiar și neglijam sau nesocoteam următorul meci? Nici vorbă de așa ceva. Noi ne-am dorit mereu să câștigăm, câteodată am putut, câteodată nu. Suntem la finalul unui sezon foarte lung și foarte greu, suntem cu toții încărcați, dar credeți-mă că suntem cu toții conștienți de ceea ce înseamnă importanța celor trei puncte la meciul de duminică.

Vom face tot ceea ce ține de noi să câștigăm, vrem să păstrăm același nivel de atitudine, dar și să ne îmbunătățim jocul și, bineînțeles, vrem să marcăm, pentru că altfel nu putem să câștiga. Dar, nu ne raportăm la statistică, rămânem concentrați pe munca noastră și ne uităm în urmă. Așa, dacă ar fi să ne uităm la statistica de pe propriul teren, suntem pe ultimul loc. Și ce ar trebui să facem, să aruncăm prosopul în momentul în care am intra pe stadionul «Francisc Neuman»? Nu, rămânem ancorați în realitate și facem tot posibilul să câștigăm punctele puse în joc”, a declarat Laszlo Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.