Laszlo Balint: „Obiectivul nostru e următorul meci”

0
313

 

După victoria 2-0 obținută de UTA în meciul cu FC Voluntari antrenorul arădenilor nu este visător, acesta rămâne concentrat pe următoarea partidă.

Cu toate că UTA e pe locul 5, cu 11 puncte, Balint susține că nu se gândește la play-off: Obiectivul nostru e următorul meci, de la Mediaș. Luăm fiecare partidă în parte.

Principalul antrenor a fost extrem de încântat de faptul că suporterii au venit într-un număr extrem de mare în cida faptului că Voluntari nu este o echipă atât de titrată.

Știam că e un meci foarte greu de câștigam. I-am analizat, știam de ce e capabilă, o echipă foarte bine organizată capabilă de contre foarte periculoase. D-aia a fost important să reacționăm foarte bine. Cred că am reușit în mare parte și am avut grijă la fazele fixe. Am reușit să deblocăm jocul după o fază fixă, am făcut ce trebuia, iar golul doi a venit ca o descătușare.

Mă bucur că se demonstrează că avem o bancă puternică. S-a văzut, au venit cu plusul de care aveam nevoie, exact ca în etapa precedentă, cu Craiova.

E satisfacție, le mulțumesc suporterilor. Voluntariul nu spune așa multe ca FCSB și Craiova, precedentele noastre adversare, dar iată că publicul a venit și le mulțumim. Felicit și Voluntariul, e o echipă capabilă să dea o replică foarte bună oricărei echipe din Liga 1. Am fost echipa care a controlat ostilitățile și a obținut ce trebuia, a spus Balint, citat de digisport.

În runda următoare, UTA Arad va juca pe terenul penultimei clasate Gaz Metan Mediaș, luni, 30 august, de la ora 21:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.