Laszlo Balint poate accesa „11-le“ perfect pentru meciul cu Clinceni

0
251

UTA urmează să se dueleze cu echipa lui Ilie Poenaru joi de la ora 13,30. Antrenorul arădenilor poate să aducă pe teren cel mai bun 11, după o serie de mai multe accidentări, înfectări cu COVID sau suspendări.

Stăm acum la mult mai bine la nivel de lot. Hora se simte mai bine, o să fie în lot, o să facă deplasarea. Din fericire nici la Albu nu a fost o problemă musculară gravă, pur și simplu din cauza terenului, pe fondul suprasolicitării, a avut un spasm muscular care mai mult l-a speriat. Îl așteptăm și pe Albert, este pe final cu recuperarea, deja a făcut și pe teren și, ușor, ușor sper să ajungă și el să se antreneze să se antreneze cu echipa”, a spus Laszlo Balint la conferința de presă dinaintea deplasării din județul Ilfov.

Laszlo Balint, are aproape toți jucătorii la dispoziție pentru meciul de joi, însă probabil va lăsat unii jucători să se odihnească din cauza ritmului extrem de accelerat din retur.

A intervenit o anumită uzură pentru că am jucat multe meciuri într-o perioadă scurtă de timp, pe terenuri grele. Cel mai probabil, inclusiv la Clinceni vom avea parte de o suprafață dificilă, dar știam acest aspect. Încercăm să găsim cele mai bune soluții, încercăm să ajungem proaspeți din punct de vedere fizic și cu un tonus mental bun la ora jocului. Importantă e abordarea noastră, să credem în potențialul nostru și că ne putem întoarce victorioși de la Clinceni. Statistica scoate în evidență faptul că suntem pe un drum bun, chiar dacă suferim – într-adevăr – pe anumite aspecte pe la capitolul finalizat și, poate, și la capitolul de echilibru defensiv. În acest sens, ar trebui să avem o apărare preventivă mult mai eficientă. Știm aceste aceste lucruri, le-am analizat, le-am discutat cel puțin la nivel teoretic și încercăm să le reglăm. La nivel practic suntem foarte, foarte presați de timp și nu există posibilitatea de a face mai multe antrenamente în această perioadă. Atunci foarte multe lucruri se rezumă la discuții, atât individuale, cât și ședințe video de analiză, iar băieții sunt foarte receptivi. E o perioadă atipică o perioadă în care și noi a trebuit să ne adaptăm procesul de instruire, antrenamentele, în așa fel încât să încercăm să ținem echipa proaspătă, cu tonus fizic și mental. E dificil, dar nu mă plâng, ci doar remarc că nici echipele din campionatele puternice nu joacă la o frecvență atât de mare cu toate că facilitățile pe care le au, atât de recuperare, cât și de antrenamente”, a adăugat Gyuszi Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.