Laszlo Balint rămâne ancorat în realitate după victoria cu Dinamo

0
132

După victoria împotriva celor de la Dinamo, antrenorul echipei UTA s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în meciul din „Ștefan cel Mare“.

Dinamo și UTA Arad s-au întâlnit marți seara, în cadrul etapei a doua din play-out-ul Ligii 1, elevii lui Laszlo Balint au câștigat cu scorul 1-0, după ce David Miculescu, atacantul în vârstă de 19 ani al arădenilor a marcat în minutul 34 cu capul.

Balint este conștient de faptul că clasamentul actual este foarte imprevizibil chiar dacă UTA este acum pe primul loc. Acesta a dat de înțeles că rămâne cu picioarele pe pământ după această victorie cu Dinamo. Totuși antrenorul arădenilor nu a uitat să își laude elevii care au obținut trei puncte uriașe.

De departe unul dintre salvatorii UTA-ei a fost portarul Balauru care în minutul 36, a apărat un penalty executat de către Deian Sorescu și a păstrat poarta neatinsă până la sfârșitul meciului.

Puteam să mai marcăm și al doilea gol, să ne desprindem. Am trăit ceva emoții pe final, dar una peste alta aprecierile mele merg către băieți. Mai sunt destul de multe meciuri până la final, multe puncte puse în joc și e important să abordăm cu maximă responsabilitate următoarele meciuri.

(n.r. Este UTA o forță în play-out?) E puțin forțată această expresie. Muncim zilnic să devenim mai buni, băieții au reacționat foarte bine după o perioadă grea, a fost acea succesiune de trei eșecuri la rând. Am reușit să nu mai primim gol și sperăm să continuăm pe această linie”, a spus Laszlo Balint, la flash-interviurile de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.