Laszlo Balint speră ca elevii săi să lege trei victorii la rând

0
306

Pentru UTA urmează meciul cu numărul șapte din Liga I, iar elevii lui Balint au demonstrat în ultima perioadă că rezultatele pozitive nu sunt la întâmplare ci vin în urma muncii depuse. Utiștii vin după patru rezultate pozitive la rând acasă în comparație cu sezonul precedent când victoriile nu numai că nu s-au adunat ci și au întârziat să apară.

Antrenorul Laszlo Balint speră să mențină ștafeta sus mai ales că ultima deplasare, cea de la Botoșani nu a arătat prea bine pentru gruparea arădeană.

Eu sper să punem punct istoriei sezonului trecut pentru că a trecut demult, rămâne în statistică, rămâne în cărțile de istorie ale fotbalului românesc. E adevărat că anul trecut am avut un parcurs mult mai bun în deplasare decât pe stadionul nostru, anul acesta cred și sper că se vede că, alături de publicul nostru minunat, reușim să facem meciuri foarte bune pe propriul teren și să fim eficienți, adunând puncte. Dar, una peste alta, dacă tot facem analiză, noi suntem la următoarea deplasare după Botoșani, unde nu am arătat deloc bine și atunci este foarte important să reușim să ne ținem nivelul pe care l-am arătat în ultimele meciuri de pe propriul stadion și mai ales să fim eficienți în toate compartimentele. Legat de faptul că am avut patru meciuri pe propriul stadion, încerc să mă leg mai mult de faptul că am avut patru meciuri fără gol primit în acest debut de campionat. Acesta este un punct foarte important de plecare, avem, cred eu, din acest punct de vedere un procentaj foarte bun. Sper să scoatem din peisaj meciul cu Botoșani, a fost o lecție importantă pentru pentru noi toți și, analizând un pic mai amplu ceea ce s-a întâmplat în Liga 1, vedem că echipele care într-adevăr au apărări foarte bune, nu neapărat strict compartimentul defensiv, cât faza de apărare eficientizată la maximum, sunt în plutonul fruntaș al clasamentului”, a declarat Balint în cadrul unei conferințe de presă de dinaintea meciului din deplasare.

Balint este preocupat de eficientizarea jocului colectiv pentru a putea aduna puncte. Totodată, antrenorul arădenilor ar fi extrem de încântat dacă elevii săi ar obține o a treia victorie consecutivă.

Preocuparea mea principală este să eficientizez jocul colectiv și, bineînțeles, să fac în așa fel încât să adunăm puncte. Ar fi fantastic pentru UTA să lege trei victorii, căci doar constanța în rezultate duce la un loc bun în clasament”, susține Laszlo Balint

Gestul făcut de suporteri într-o zi de luni în care majoritatea oamenilor sunt la serviciu a impresionat tehnicianul. Acesta a ținut să mulțumească suporterilor pentru susținerea pe care o acordă utiștilor.

M-am bucurat când am văzut că suporterii noștri se mobilizează pentru acest meci. La prima vedere, este o deplasare accesibilă, cel puțin ca distanță, dar dacă ținem cont de faptul că jucăm luni, iar multă lume merge la serviciu, nu e chiar simplu. Dar, repet, ne bucurăm foarte mult să simțim sprijinul lor și pe un stadion din deplasare”, a adăugat Balint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.