Laszlo Balint: „Suporterii trebuie să aibă încredere în noi, pentru că o să ne lăsăm și ultimul strop de energie pe teren“

0
747

La sfârșitul meciului dintre UTA și Chindia, încheiat în defavoarea arădenilor cu scorul de 1-0, Laszlo Balint a avut doar cuvinte de laudă la adresa echipei lui Emil Săndoi. Antrenorul arădenilor a dezvăluit că jucătorii săi suferă din cauza celor trei meciuri fără succes. Totodată, Balint a făcut publice încurajările pe care le-a transmis în vestiar.

E o victorie meritată pentru Chindia și o înfrângere care pentru noi complică lucrurile destul de mult. Cred că diferența s-a făcut în momentul în care Chindia a introdus cei doi atacanți, Popa și Florea. Ei au reușit să țină de minge. E al doilea meci în care primim astfel de gol, un eurogol al lui Paul Iacob. Trebuie să rezolvăm lucrurile, nu sunt dramatice, dar sunt complicate. Suntem bărbați și trebuie să luptăm până la capăt și să facem tot ce ne stă în putință pentru a menține echipa în prima ligă.

Acest parcurs al Chindiei nu este deloc întâmplător. Din nou câștigă fără gol primit ceea ce este remarcabil.

Meciul cu Astra este ca o finală pentru noi. Nici nu vreau să mă gândesc la înfrângere. Vreau să rămân optimist, vreau să ne revenim repede după acest eșec. Le-am spus că trebuie să ținem fruntea sus. Sunt foarte apăsați. Sunt 2-3 jucători care efectiv au lacrimi în ochi, dar trebuie să ducem lupta până la capăt. Eu am mare încredere că echipa asta își va îndeplini obiectivul. Suporterii trebuie să aibă încredere în noi, pentru că o să ne lăsăm și ultimul strop de energie pe teren”, a spus Laszlo Balint, la flash-interviurile de după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.