Laszlo Balint: „Trebuie să vedem partea pozitivă a lucrurilor, este un punct câștigat”

0
246

Laszlo Balint , antrenorul celor de la UTA, a comentat egalul cu FCSB, scor 1-1, cu totate că și-ar fi dorit toate cele trei puncte, antrenorul arădenilor rămâne pozitiv și vede punctul obținut cu una dintre cele mai bune echipe din Liga I.

Este un pic dezamăgitor, am scăpat trei puncte importante printre degete. Vreau să îi felicit pe băieți pentru efortul depus și jocul pe care l-am făcut. Zic că am produs multe momente de fotbal bun, am reușit să practicăm un joc defensiv eficient împotriva unor jucători cu calitate individuală foarte bună.

Trebuie să vedem partea pozitivă a lucrurilor, este un punct câștigat. Am avut situații în care puteam să ne desprindem, și ei au mai avut ocazii importante înainte de gol. Trebuie să mergem cu încredere la Botoșani pentru toate cele 3 puncte”, a spus Balint la DigiSport.

Legat de modul de joc, Balint susține că elevii săi au reușit să producă momente demne de prima ligă și să bucure atât fanii din tribune cât și telespectatorii.

Cred că noi, cei implicați direct în fenomen, ne dorim să trăim astfel de meciuri. Cred că a fost un spectacol și pentru telespectatori, am făcut tot posibilul să producem un fotbal cât se poate de bun.

Vreau să mulțumesc publicului, a fost senzațional astăzi. Știam ce spectatori avem, știam publicul arădean, oamenii care iubesc UTA. Vreau să le mulțumesc că ne-au încurajat din primul până în ultimul minut în această seară”, a adăugat antrenorul celor de la UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.