Antrenorul Bătrânei Doamne a comentat zvonurile care circulă în Arad, legate de ipotetice transferuri ale unor jucători pe care-i pregătește. În special David Miculescu a fost, în ultimele zile, subiectul unor asemenea „informații pe surse“, care-l dădeau transferat la diferite echipe din Spania, Italia sau Germania. „Ar fi foarte bine pentru UTA și pentru fotbalul românesc ca David Miculescu să aibă ofertă de la Borussia Dortmund. Însă nu există nicio ofertă concretă pentru el, nici din țară și nici din străinătate. Deocamdată David trebuie să se pregătească pentru meciul cu Chindia și să muncească mult. Este normal să fie în centrul atenției, pentru că a avut evoluții bune, este internațional de tineret, însă David mai are multe de demonstrat la UTA, club care a investit mult în el“ a lămurit problema antrenorul Bătrânei Doamne.

Balint a negat și vreo ofertă de la CFR Cluj pentru Roger. „Nu există nicio ofertă pe masa clubului, pentru niciun jucător. Dar aceste discuții mă bucură pentru că se dovedește că la UTA se muncește bine și jucătorii progresează. Când l-am adus pe Roger, unii ne-au criticat că aducem jucători «anonimi». Se dovedește că Roger nu este un anonim, Ubbink nu este un anonim, Batha nu este un anonim“.

Tehnicianul arădean a mai declarat că va propune clubului prelungirea contractelor pentru jucătorii care confirmă dar decizia finală va fi luată de conducerea administrativă, în funcție de posibilitățile financiare dar și de cât de mult își dorește clubul să evolueze față de momentul prezent.

(foto: uta-arad.ro)

Recomandările redacției